Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Fremtidens ansiktsbehandling!

I dagens marked er det lett å gå seg vill i behandlingstilbud når det gjelder laser og andre typer behandlinger. Fristelsen kan bli stor til å gjennomføre behandlinger som kanskje ikke fungerer så godt som man håper på.

Plastisk kirurgi har i mange år vært ledende innen ansiktsbehandling sammen med botox og fillers. En økende trend innen hudbehandling er bruk av laser, som gir gode resultater og vi stimulerer kroppens egne prosesser. Det finnes mange forskjellige lasere på markedet for hudbehandlinger. 

Markedets mest avanserte og beste er Fotona SP Dynamis for den type behandling vi tilbyr. Laser er en ikke-invasiv måte å forbedre slapp hud, linjer, rynker, arr, ujevn hudtone og volumtap. Fotona 4D er patenterte behandlinger som kombinerer opptil 4 forskjellige behandlingsmodi i én og samme behandlingsseanse. Da oppnår man en kraftig stimulering av bl.a. kollagen, fibroblaster og elastin på flere nivåer i huden. Dette resulterer i en svært oppstrammende effekt. Denne effekten jobber også i huden over tid. 

Hos Noninva er vi opptatt av kvalitet og forutsigbarhet for best mulig resultat. Vår laserbehandling gir langt mindre nedetid enn en dyperegående laser (CO2), syrebehandlinger eller operasjoner. Vi kombinerer bølgelengder for best mulig resultat for deg.

Effekten av laserbehandling

• Stimulerer til økt kollagendannelse også i lang tid etter behandling.

•  Strammer opp huden og reduserer rynker.

 • Hudens porer blir redusert og hudstrukturen forbedres.

• Hudens farge jevnes og elastisiteten i huden forbedres.

Før- og etterbilder 

Hva kan vi behandle?

Fotona 4D® Tightning  

Ansikt og hals

Fotona 4D tightning er en ikke-kirurgisk behandling av ansikt og hals. I tillegg til å bruke laseren på ansiktshuden vil en del av behandlingen også være å stimulere fra munnhulen. Dette gjøres med to forskjellige lasere i fire nivåer i huden, derav 4D. Behandlingen strammer opp bindevevslag og hud samt reduserer rynker og drag. Hudens porer blir redusert og hudstrukturen forbedres. Det anbefales fire behandlingene med intervaller på fire til seks uker for best mulig resultat. Fordelen med Fotona 4D laser facelift er at man kan behandle hele ansiktet og/eller skreddersy behandlingen for hver enkelte kunde: Man kan jobbe bare med munnpartiet eller ekstra med hakepartiet for å evt stramme opp slapp hud, eller kun på kråketærne rundt øynene. 

Om behandlingen

• Selve behandlingen tar ca 30-40 minutter

• Relativt smertefri, selv om det varierer litt ifht hvor "hardt" vi går til verks. Som regel vil ikke behandlingen innebære mye smerter. Vi har kjølesystem og bedøvelse ved behov

• Umiddelbart etter prosedyren føler man seg litt solbrent. Dette vil avta etter noen timer. Noen kan føle seg litt tørre og få en liten avflassing etter et par dager. Vi anbefaler derfor at man ikke legger opp til mye aktivitet i tiden rett etterpå. 

  • Ikke eksponering for sol opptil 6 uker etter behandling. Solkrem med minst faktor 30 brukes på eksponerte hudområder.


Fotona 4D® Tightsculpting

Kropp og hud

Fotona TightSculpting® er en behandling som vi utfører på forskjellige deler av kroppen hvor man ønsker en oppstramming og hudforbedring, type mage, lår, armer etc. Også i denne typen behandling øker vi kollagendannelsen i huden i tillegg til at vi kan gå dypere og påvirke fettlaget. Prosedyren er trygg og som regel forbundet med lite smerter. Det er også lite nedetid i etterkant sammenliknet med andre behandlingsmåter som f. eks kirurgi, men effekten er også mindre enn kirurgi vil gi. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Om behandlingen

• Selve behandlingen tar 30-60 minutter, men det kommer an på hvilket område som behandles mht størrelse og omfang.

• Relativt smertefri

• Anbefaler lite aktivitet samme dag som behandlingen er utført, men siden det tar liten tid å komme seg kan man regne med å leve som normalt 1-2 dager etter gjennomført behandling

Ta kontakt her for bestilling av  konsultasjonstime

Fotona SmoothEye 

Redusere rynker rundt øynene

Med laserbehandling kan vi varme opp underhuden slik at fibroblaster og kollagen stimuleres til nydannelse. Dette gir en oppstramming og forbedring på linjer og rynker. I tillegg vil en fraksjonert laser penetrere overhuden og gi mange bittesmå sår i overflaten. Dette stimulerer til nydannelse av vev. Dette er en svært effektiv behandling på huden  for å mildne rynker, ringer og poser under øynene.

Om behandlingen

• Selve behandlingen tar ca 20 minutter 

• Litt ubehag kan inntre siden huden rundt øynene er ganske tynn, men vi har hjelpemidler for å avhjelpe dette

• Anbefales én til tre ganger for optimal effekt

• Litt hevelse rundt øynene i ett par dager etter behandling


Fotona SmoothSkin 

Redusere solskader

Solskader og "solflekker" er det mange som får, og de blir mer synlig med alderen. Noen ønsker å fjerne disse, og det kan vi være behjelpelige med.

Om behandlingen

• Selve behandlingen tar kort tid, men bør av og til gjentas flere ganger for ønsket resultat.

• Relativt smertefri

• Det anbefales oppfølgningsbehandling årlig eller ved behov


Fotona SmoothFoot 

Bli kvitt neglesopp

Neglesopp er vanskelig og krevende å bli kvitt. Riktig diagnose må stilles. Behandling med laser har god effekt og man slipper unna med bivirkningene man får ved bruk av medisiner. Det er dessuten raskere.

Om behandlingen

• Selve behandlingen tar ca. 5  minutter pr. tå som skal behandles.

• Når det gjelder smerte, vil du oppleve oppvarming av vevet under neglen. 

• Anbefalt behandling er 2 til 3 ganger for optimal effektFotona SmoothSkin

Arr, pigmentering og godartede utvekster


Om behandlingen

• Selve behandlingen tar ca 10 til 60 minutter 

• Smerter avhenger av hva vi skal behandle og hvor dypt laseren trenger å gå, og ikke minst hvor dypt pigmentering eller arret går. 

• Anbefales en til fire ganger for optimal effekt. Vi liker å si at vi kan få det bedre, da arr ikke alltid kan fjernes helt. Men det kan bli vesentlig mindre synlig
Ofte stilte spørsmål

Gjør det vondt å ta laserbehandling? 

Noen behandlinger kan i utgangspunktet være litt ubehagelige, som små nålestikk. Vi bruker stort sett alltid et kjølesystem som pasienten styrer selv, dette hjelper de aller fleste. I tillegg kan vi bruke bedøvelseskrem. Pasienter sier at behandlingen i etterkant gir en følelse av lett solbrenthet. Dette pleier å gi seg i løpet av de to første timene etter behandling. Man bør da bruke kremer som roer ned huden, disse kan du også få kjøpt hos oss. 

Kan jeg gå rett på jobb etter en full behandling i hele ansiktet? 

Når man gjør f.eks en Fotona 4D, vil man på en kontrollert måte gjennomhulle det øverste tynne lille laget med hud (laser-peeling). Huden vil da sette i gang en prosess med å skape nye celler og overflate. I denne prosessen vil man være rød og litt sår i hudens overflate, for deretter å flasse av det "ødelagte" hudlaget. Denne prosessen vil ta 1-3 dager avhengig av hvilken behandlingskombinasjon man velger for å oppnå ønsket resultatet. I konsultasjonstimen vil vi vise før, -underveis og etterbilder slik at man er godt forberedet på fasene i nedetiden. Gjør man f eks en Smootheye behandling, vil man kunne gå på jobb dagen etterpå, mens en dypere peeling vil kreve 4-5 dager nedetid. Sminke først etter 2 dager uansett.

Hvor mange behandlinger vil jeg trenge for å se resultat? 

Det avhenger av hva du ønsker å oppnå og hvordan hudens kvalitet (og alderen din) er i utgangspunktet. Gjennomsnittlig vil vi kunne si at de fleste vil i hvert fall trenge 2 behandlinger for å få synlig resultat. Når man er gjennom sitt behandlingsprogram, kan man f. eks ta en behandling i året for å opprettholde resultatet. 


Using Format